Савина Тинчева с награда от национален конкурс

Савина Тинчева, ученичка от 6 а клас в ОУ „Неофит Рилски“, спечели второ място в VI Национален конкурс за детско творчество „Аз, моето семейство, моят град“, раздел „Литература“.

Конкурсът се провежда като инициатива на НЧ „Зора-1872“ гр. Габрово с подкрепата на Областна администрация и Община Габрово.

Конкурсът има за цел да даде поле за изява на обичта, привързаността на децата към най-близките им и ценностите на семейството, както и техния интерес към града, в  който живеят, чрез творчество в областта на литературата.

На награждаването в художествена галерия „Христо Цокев“ присъстваха г-жа Невена Петкова, областен управител на гр. Габрово, г-н Иван Христов, представител на отдел „Култура“ при Община Габрово и жури в раздел „Литература“, както и г-н Минчо Минчев, дългогодишен председател на „Дружеството на писателите“ в Габрово.

За Савина тази награда е втора в областта на литературата, тъй като в началото на учебната година спечели с есето си първа награда от конкурса „Моето зелено училище“, организиран от ОУ „Неофит Рилкси“.

Пожелаваме на Савина Тинчева още много творчески успехи!

Вашият коментар

Open 7 days INFO
Our Young Pre classroom is for ages. This age group is working
BELL SCHEDULE
Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
Неофит Рилски
2017-03-13T11:54:16+02:00
Positive Impact Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school. Неофит Рилски 2017-03-13T11:54:16+02:00 Here 
0
Неофит Рилски